✓ Officieel dealer ✓ Gratis verzenden vanaf 25,- ✓ Binnen 1 à 2 werkdagen ✓ De beste service ✓ Goede garantie ✓ 30 dagen bedenktijd
Foodprocessor pesto recept

Een potje pesto van de supermarkt is prima. Maar zelfgemaakte verse pesto heeft zoveel meer smaak. En het is onwijs makkelijk om te maken. Met maar een paar ingrediënten en de hulp van de Graef Foodprocessor maak je zelf de lekkerste verse pesto.

Graef Foodprocessor

Met een Foodprocessor van Graef snij, hak, meng en pureer je eenvoudig van grof tot superfijn. Met een simpele druk op de knop maak je heerlijke soepen, sauzen, vinaigrettes, pesto’s, babyvoeding en meer. De pulse-knop laat de 4 RVS snijbladen ronddraaien in de glazen afneembare schaal. Die een inhoud heeft van 1 liter. Hoe vaker je ‘pulst’ hoe fijner het resultaat.

Ingrediënten

  • Flinke bos basilicum
  • 35 gram pijnboompitten
  • 50 gram Parmezaanse kaas
  • 2 teentjes knoflook
  • Paar flinke scheuten olijfolie
  • Peper

Zo maak je de verse pesto

  1. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan mooi goudbruin. Let goed op, want ze verbranden snel.
  2. Pluk de blaadjes van de basilicum, snijd de Parmezaanse kaas in stukjes en pers de knoflook.
  3. Stop de pijnboompitten, basilicumblaadjes, Parmezaanse kaas en knoflook in de Graef Foodprocessor. En doe er een flinke scheut olijfolie bij.
  4. Choppen maar!
  5. Voeg naar smaak nog wat peper toe. En eventueel extra olijfolie om de gewenste dikte te bereiken.

Tip van ons: Bewaar de verse pesto in de bijbehorende glazen schaal en giet hier een klein laagje olijfolie op. Zo kun je er langer van genieten. En natuurlijk goed afsluiten in de koelkast.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sluiten
Aanmelden
Sluiten
Winkelwagen (0)

Geen producten in de winkelwagen. Geen producten in de winkelwagen.