✔ De beste service en garantie

 

✔ Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Snijmachine van Graef

Een snijmachine van Graef

Op zondagochtend genieten van versgesneden brood? Of wat dacht je van perfect gesneden vlees bij het diner. De snijmachines van Graef weten hier wel raad mee! Graef heeft verschillende soorten snijmachines in huis, die voor verschillende doeleinden gebruikt worden. De een snijdt flinterdunne plakjes, de ander is speciaal voor de zwaardere snijtaken.

Waar let je op?

Het is van belang om te weten hoe je een snijmachine gaat gebruiken. De vraag waarvoor je hem gaat gebruiken is dan een inkoppertje. Zo weet je ook welke messen je moet gebruiken. Want niet elk mes is universeel. En als laatst is het van belang om na te denken over de intensiteit van het gebruik. Want er zitten natuurlijk prijsverschillen tussen de snijmachines van Graef. Dit kunnen we voornamelijk verklaren door het materiaal waarvan een snijmachine is gemaakt en de kracht van de motor.

Graef snijmachine C10

De Graef snijmachine C10 is een echte krachtpatser in iedere keuken. Je snijdt eenvoudig een lekker plakje kaas voor bij de wijn. Maar de multifunctionele C10 kun je ook heel goed gebruiken om brood, groenten en vlees te snijden. Je kunt namelijk de snijdikte van 0 tot 20 millimeter zelf instellen. Handig toch? De snijmachine van Graef is niet voor niks een krachtige snijmachine. Deze machine is gebouwd om veelvuldig te gebruiken voor zwaardere snijtaken. Kaas of vlees snijden is een fluitje van een cent geworden! Het comfortabele snijden is ook mede te danken aan de moment- en duurschakelaar en de gegolfde rvs-mes (Ø 17 cm).

Naast de Duitse degelijkheid heeft de snijmachine een prachtige afwerking van metaal. De bijgesloten kunststof restenhouder beschermt je vingers tijdens het snijden. En voor de ouders met (kleine) kinderen: de snijmachine is voorzien van een kinderbeveiliging. Deze krachtige Duitse snijmachine straalt in iedere keuken! 🙂

C10 of C20?

De Classic serie van de Graef snijmachine kent twee soorten: de C10 en C20. Maar wat maakt deze snijmachines verschillend? De twee kennen veel overeenkomsten. Zo heeft de C20 dezelfde uitstraling en ook een krachtige motor. In feite is het enige verschil de buitenkant. En dan niet het metaal. De Classic C20 snijmachine van Graef heeft een glazen bodemplaat. Hierdoor wordt bijvoorbeeld vlees, kaas of brood netjes opgevangen.

Snijmachine schoonmaken

Je kunt de snijmachine natuurlijk voor verschillende gerechten gebruiken, zoals fruit, vlees, kaas of brood. Dan is het belangrijk om de snijmachine goed schoon te houden, waardoor je de bacteriën buiten de deur houdt. De meeste Graef snijmachines hebben een afneembare slede (het ding waarmee je snijdt). Hierdoor kan je gemakkelijk op lastige plekken schoonmaken.

Alleskunner

Of je nu een brood bij het ontbijt wilt of vlees bij het diner, de Graef snijmachine kan het allemaal. Doordat je het gegolfde mes makkelijk kan vervangen door andere messen, kun je de machine gebruiken voor al je gerechten. De C10 is typisch een product van Graef, degelijk, kwalitatief sterk en met een hoog gebruiksgemak.

Graef snijmachines C10 en C20

Interessant blog? Deel het online 🙂

zelf pompoensoep maken staafmixer
Blog
Anne Groen

Zelf pompoensoep maken

Pompoensoep is een populair gerecht, vooral in de herfst en winter, om verschillende redenen. Zo is deze soep gezond en gemakkelijk te maken. Daarbij is

mytiny 3 kleuren
Blog
Anne Groen

Compacte snijmachine

Een snijmachine is heel handig om snel nette plakken brood, groente, vlees of kaas mee te snijden. Dankzij het precieze snijresultaat en de eenvoudige bediening

de beste vaderdag cadeaus
Blog
Anne Groen

De beste vaderdag cadeaus

Vaderdag is de perfecte gelegenheid om jouw vader te verwennen met een heerlijk ontbijt. En een cadeau dat hij direct kan gebruiken. In dit blog

Rozen gemaakt van bladerdeeg
Blog
Brechje

Rozen van bladerdeeg

Wij zijn gek op lekkere zoete gebakjes. En al helemaal als we deze zelf hebben gemaakt. Daarom delen we  een heerlijk recept voor bladerdeegrozen met

De beste broodroosters
Blog
chris

De beste broodroosters

De dag beginnen met een vers sneetje geroosterd brood. In bijna elk huishouden wordt het gegeten. En je kan veel variëren met beleg. Kruidenboter, kaas,

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *